Over ons

Lambert Pot Vuurwerk Meppel/Staphorst

Ruim 50 jaar geleden begon Lambert Pot met de verkoop van vuurwerk aan de Westerstouwe. Tegenwoordig is Lambert Pot Vuurwerk het vertrouwde adres in de regio Meppel en Staphorst voor kwaliteitsvuurwerk voor een zeer scherpe prijs.


Al meer dan 50 jaar verkoopt Lambert Pot vuurwerk het aller mooiste vuurwerk voor een zeer scherpe prijs in de regio Meppel / Staphorst en omstreken. Kwaliteit, veiligheid en service staan hierbij hoog in het vaandel. Voorheen werd onze folder verspreid in Meppel, Staphorst en omstreken maar vanwege milieuoverwegingen wordt de folder niet meer verspreid. Wilt u graag een papieren variant dat bent u van harte welkom om deze op te halen in onze winkel. Daarnaast is de gehele collectie, met uitgebreide informatie en filmpjes te bekijken op deze website. En onze folder online via: http://bit.ly/lpvfolder2018 

Uiteraard zijn er naast de standaard lage prijzen ook vele acties met extra hoge korting deze kunt u terugvinden in de categorie 'Aanbiedingen'. Daarnaast biedt Lambert Pot Vuurwerk ook een Junior assortiment vuurwerk aan, speciaal voor (jongere)kinderen, met leuke artikelen die kinderen zelf af kunnen steken maar ook sterretjes, trektouwtjes en knalerwten om ieder feestje compleet te maken!Verkoopdagen:

​Vrijdag 28 december ​9:00 - 21:00 uur
Zaterdag 29 december ​9:00 - 17:00 uur
Maandag 31 december ​9:00 - 17:00 uur

LET OP! Zondag 30 december 2018 zijn wij gesloten en mag er landelijk geen vuurwerk verkocht worden.


Veiligheid voorop!

Lambert Pot Vuurwerkexpert biedt artikelen aan om het afsteken van het vuurwerk zo veilig mogelijk te laten verlopen. Deze artikelen zijn te vinden onder de categorie 'veiligheid'.
Verkrijgbaar in het assortiment zijn:

- Aansteeklont 1 meter
- Veiligheidslont
- Veiligheidsbril Junior
- Veiligheidsbril Senior

Mocht u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op!